Nieuws

Vrijdag 06-11-2015

KOLLUMERZWAAG – Na een aantal jaren van terugloop in ledental zit Badmintonvereniging Kollumerzwaag (onderdeel SVK) op dit moment weer in een stijgende lijn. Oproepen in regionale kranten, gratis proeflessen etc. hebben er voor gezorgd dat er momenteel weer een 15 tal sporters elke woensdagavond intensief bezig zijn in sportzaal De Saedkampe.

Ook uit omringende dorpen komen sporters naar Kollumerzwaag. Om nog een extra impuls te geven heeft het bestuur van SVK besloten een ervaren trainer aan te stellen. Sinds september komt Eric Annema (Drachten) 1x per maand om de sporters de juiste techniek en tactiek bij te brengen en zo het spelplezier te vergroten.

© Foto's: Sake Beerstra

 

Lees meer op de site

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.